Той прехвърли акциите си на фондация Национален Фонд за Спорт, Култура,

...
Той прехвърли акциите си на фондация Национален Фонд за Спорт, Култура,
Коментари Харесай

ЦСКА има нов собственик, Гриша Ганчев се оттегли

Той трансферира акциите си на фондация „ Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука “

Най-титулованият български клуб - ЦСКА има нов притежател. След 8 години начело Гриша Ганчев и Данаил Ганчев се отдръпват от ръководството на ЦСКА. Притежаваните от тях акции са трансферирани безплатно на фондация „ Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука “.

" След като поеха и избавиха клуба в най-тежкия миг в историята, те върнаха емблемата на ЦСКА още веднъж на стадион „ Българска войска “. За тези осем години тимът се класира в групите на европейските клубни шампионати два пъти и записа паметни победи над противници като Рома, Базел и Виктория Пилзен и съумя да обърне отрицателната статистика във Вечното дерби. Тренировъчната база на ЦСКА в Панчарево бе осъвременена, като тя и стадион „ Българска войска “ станаха благосъстоятелност на клуба. Най-важната персонална победа на Гриша Ганчев и на Данаил Ганчев остава приемането на позволение за градеж на нов, съвременен, многофункционален стадион „ Българска войска “ ", акцентират от клуба.

ЦСКА им благодари за отдадеността и откровената любов към клуба!

Оттук нататък, задачите пред ЦСКА остават същите, а работата по всички планове, като построяването на нов „ армейски “ дом и модернизацията въз основата в Панчарево, която беше стартирана преди години, не престават по проект и в график.

Както до момента, оперативното управление на клуба ще се реализира от двамата шефове на тима Филип Филипов и Стоян Орманджиев.

Предвид упования интерес към новината, на 07.05. от 10:00 ч. на Националния стадион “Васил Левски ” ще бъде проведена конференция, на която Филипов и Орманджиев ще отговорят на всички въпроси.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР